Monday, September 26, 2011

Νιάου νιάου βρε γατούλα...

Κορίτσια καλημέρα,
Πραγματικά έχω θυμώσει με τον υπολογιστή μου. Βλέπω τόσο όμορφα πράγματα φτιαγμένα από εσάς και θέλω τόσο πολύ να αφήσω τα σχόλιά μου αλλά δεν με αφήνει ούτε στα σπιτάκια σας να μπω. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αλλάξω τη σύνδεσή μου και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.
Σήμερα σας δείχνω ένα στοπ πόρτας που... νιαουρίζει. Από καιρό η πόρτα του υπνοδωματίου μας έκλεινε με τρομερό θόρυβο από το ρεύμα του αέρα. Και καθώς τα παιδάκια μου παίρνανε τρομάρες, βρήκα αυτό το σχέδιο για βελονάκι που το θεωρώ πρωτότυπο και κατά κάποιο τρόπο αναπληρώνει και την ανάγκη μας για ένα κατοικίδιο! Επίσης κάνω και την εκκαθάρισή μου στα νήματα και τις κλωστές μου, που τόσο θέλω να ξεφορτωθώ για να κάνω και λίγο shopping therapy. Έτσι είναι κάποιες τρελλαίνονται για ρούχα και παπούτσια, εγώ πάλι τρελλαίνομαι για κλωστές και κουβαράκια, χάντρες κι εργαλεία! 
Ωραία σχέδια (και πάνω από όλα δωρεάν) για βελονάκι βρίσκω στo www.lionbrand.com. Εκεί θα βρείτε και την ψιψίνα. Το μόνο ίσως μείον είναι οτι οι οδηγίες είναι στα αγγλικά.
Φιλιά πολλά

3 comments:

  1. ¨ενα τέτοιο κατοικίδιο το ζηλεύω κι εγώ !!! είναι πραγματικά υπέροχο και λογικά θα σου πήρε χρόνο (το αποτέλεσμα βέβαια σε δικαίωσε)
    Καλώς σε βρήκα!!!

    ReplyDelete
  2. Καλώς σε βρήκα κι εγώ! Η γατούλα έγινε φανταστική και πολύ χρήσιμη σαν στοπ πόρτας! Τέλεια ιδέα! Φιλάκια!

    ReplyDelete
  3. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΓΑΤΟΥΛΑ!!!!ΚΑΛΩ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια