Tuesday, September 11, 2012

Ώρα για κολλιεδάκια

Μετά τις πολύπαθες διακοπές μας εδώ και εδώ ήρθε η ώρα να σας δείξω τι έκανα όταν προσπαθούσα να αποφορτίσω την ένταση της μέρας.
Τα βράδια, κι ενώ η θερμοκρασία έπεφτε αισθητά, μαζί με τους γρύλλους έβγαιναν στην επιφάνεια και οι χάντρες μου!
Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά θεωρώ αυτό το hobby ολίγον τι καλοκαιρινό. Βέβαια θα μου πείτε, πως το χρώμα δεν θα το έλεγες και τόσο καλοκαιρινό. Μη με παρεξηγείτε, μάλλον θα ήταν της διάθεσής μου. :(
Καμιά φορά, που έκανα και κανένα λάθος νευρίαζα με τον εαυτό μου, που έπρεπε να ξηλώσω μία μία τις χαντρούλες, αλλά χαλάλι για το αποτέλεσμα...

Το πιο αστείο απ' όλα, είναι ότι ουδέποτε έχω φορέσει κοσμήματα. Μόνο εκεί κάπου στα Λυκειακά χρόνια που είχα πάθει ψύχωση με τα δερμάτινα βραχιόλια, σαν αυτά που φτιάχνει το Κατερινάκι εδώ, αλλά μεχρι εκεί.
Μου αρέσει να τα θαυμάζω στους άλλους αλλά όχι σε εμένα. Μάλλον ποτέ δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα αυτό το είδος "στολίσματος" και συνήθισα το εαυτό μου "σκέτο".
Φανταστείτε πως την πρώτη μου δουλειά στα 18 την πήρα γι' αυτό το λόγο(!) Δούλεψα σε μια οικογενειακή επιχείρηση χονδρικής με χρυσά/ασημένια κοσμήματα και πρώτες ύλες κι επειδή οι υπάλληλοι κάπου κάπου άπλωναν το χεράκι τους λίγο παραπάνω, τα αφεντικά πλέον δεχόντουσαν δυναμικό μόνο από γνωστούς και όχι με βιογραφικό και όσο λιγότερα κοσμήματα φόραγες τόσο το καλύτερο. Αν θέλετε, πιστέψτε το!

Πάντως και στο κιούπι δείχνει θαυμάσιο. Τι λέτε κι εσείς;
Μακάρι μια μέρα να βρει έναν ωραίο γυναικείο λαιμό για να μην μείνει παραπονεμένο.
Φιλιά πολλά και καλό σας ξημέρωμα!

14 comments:

  1. Η επαφή με τη φύση μας ξυπνάει τα δημιουργικά μας ένστικτα τελικά. Πανέμορφο! Και στα αγαπημένα μου χρώματα! Να το φορέσεις!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  2. καλημερα κοριτσι..εχει παρα πολυ ομορφα χρωματα..μου αρεσε πολυ..να σαι καλα..φιλια

    ReplyDelete
  3. Είναι πανέμορφο και όποιος λαιμός το φορέσει θα το χαρεί πολύ!!! Να έχεις μια υπέροχη ημέρα!!!

    ReplyDelete
  4. Πολύ όμορφο το κολιέ και η φωτογράφηση. Κι εγώ τα περισσότερα από όσα φτιάχνω τα χαρίζω

    ReplyDelete
  5. Είναι καταπληκτικό!!!Και σε χρώματα και σε σχέδιο!!!

    ReplyDelete
  6. Μικρή, είναι θαυμάσια η μαργαρίτα σου στο κολιέ και πολύ όμορφο αποτέλεσμα...Δεν έχει σημασία αν το φοράς ή όχι ...η δημιουργία μετράει... Ζέστη ξεζέστη , ούτε οι γρύλλοι δε σε πτόησαν ούτε τίποτα! Βλέπεις? άρα το αγαπάς το θεματάκι! Και αυτό πάλι πού το πας! Πήγες διακοπές και κουβαλούσες και τα του κοσμήματος?! Κι εγώ που νόμιζα πως το μόνο παρλιακό πλάσμα ήμουν εγώ!!! Κι εγώ κουβαλάω τα του κοσμήματος, για ντεκουπάζ για τα κεντήματά μου και .....ό,τι προλάβω!!! Μπράβο σου που τα ανασταίνεις με όμορφα σχέδια....πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να χειροτεχνώ. Κι επειδή είναι και λίγο απωθημένο του δίνω και καταλαβαίνει τα τελευταία χρόνια.
      Να είσαι καλά Τζενάκι!

      Delete
  7. Ευχαριστώ πολύ Κοριτσια!!!

    ReplyDelete
  8. πάρα πολύ όμορφα!!!!!!!!!ιδιαίτερα και πρωτότυπα!!!!!!!!! και έχουν πολύ δουλειά!!!!!!!!!μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια