Tuesday, March 27, 2012

Γεμιστή πιπεριά με ανεμώνες

Με αφορμή τον ωραίο διαγωνισμό της Λαμπρινής σκέφτηκα να δώσω λίγο στυλ σε ένα βαζάκι από τα δεκάδες που κυκλοφορούν στο σπίτι.
Έτσι λοιπόν πήρα όμορφες ανεμώνες και μια πιπεριά, Δυο ξύλινα καλαμάκια και λίγες σταγόνες χρώμα νερού.
 Έκοψα το κοτσάνι της πιπεριάς και πέρασα χιαστί τα καλαμάκια. Έβαλα στο βαζάκι τόσο νερό, όσο να μην ακουμπάει η μύτη της πιπεριάς στην επιφάνεια. Γέμισα την πιπεριά με τις ανεμώνες και έτοιμο.
Η σύνθεση στο ποτηράκι είναι του Γιώργου. Το τι χαρά έκανε δε λέγεται! Έκοψε κοτσανάκια και έβαλε στο ποτηράκι τα λουλούδια. Αυτό... Και ύστερα τα γυρνούσε απο δω κι απο κει ψάχνοντας να βρει που θα τα διακοσμήσει. Συνειδητοποίησα για μια ακόμα φορά πως τα παιδιά χαίρονται πραγματικά με τα πιο απλά πράγματα.
Φιλιά πολλά και καλό βράδυ!

10 comments:

  1. Τα παιδιά χαίρονται με το τίποτα σχεδόν... εμείς δεν λέμε να το καταλάβουμε!
    Η σύνθεσή σας είναι υπέροχη, δικαιολογημένος ο μικρός για τη χαρά του!! Ξεχωριστή και χαρούμενη! Μπράβο σας και καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  2. Με ιντριγκάρισε και ο τίτλος αλλά και η φωτογραφία...και δεν είχα άδικο...πόσο όμορφες είναι οι ανεμώνες και πόσο ταιριάζουν με την πιπεριά (της οποίας η τιμή παρεμπιπτόντως είναι φωτιά και λαύρα!!!!)...και ο Γιώργος τόσο γλυκός...τουλάχιστον Καλυψώ θα αφήσουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας (εκτός από την ομορφιά μας) την καλλιτεχνική φλέβα και το γούστο!!!! Μετριόφρονων όπως πάντα...μάλλον η περασμένη ώρα θα φταίει και για την μετριοφροσύνη και για την πολυλογία!!!! ΦΙλιά

    ReplyDelete
  3. Ε αυτό θα πει φαντασία. Πολλά μπράβο.

    ReplyDelete
  4. Α τι ωραία ιδέα!!!!
    Σε πιπεριά ε?Ξεχωριστό!!
    Ευχαριστώ πολύ!!!!!!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  5. Πανέμορφη ανοιξιάτικη σύνθεση!!! Μου άρεσε πολύ και η μικρούλα, μιας κι έχουμε κι εμείς μια αντίστοιχη αντάρτισσα!!! Καλώς σε βρήκα!

    ReplyDelete
  6. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Πρωτότυπο και πολύ όμορφο!
    Καλή επιτυχία!
    Φιλάκια

    ReplyDelete
  8. Τρυφερός ο Γιώργος! Απίστευτη η πρόταση τα άνθη στην καρδιά των λαχανικών!!!! τέλειο! Κούκλα θα ανεβάσω τα εργοχειράκια με τη βελόνα που έκανα οπότε έλα αν θες να τα δεις! ξέρεις εσύ! το...δεν κρατιέμαι λέμε! Πολλά φιλιά! δώσε ένα φιλί στο Γιωργάκη σου...

    ReplyDelete
  9. Απίστευτη η ιδέα σου με την πιπεριά.!!! Αν πέρναμε εστω και λίγη απο τη χαρά των παιδιών μας θα ήμασταν πάρα μα πάρα πολύ ευτυχισμένοι.!!!!Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα.Μπράβο σας.!!!!

    ReplyDelete
  10. Δώσε ένα τρυφερό φιλάκι στα ζουζουνάκια σου και έλα μόλις τελειώσεις να πάρεις ένα βραβείο....πολλά φιλιά και καλό μήνα.

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια