Tuesday, March 6, 2012

Δεν κρατιέμαι λέμε...

Λοιπόν η ώρα είναι 1:30 τα ξημερώματα. Κουτσά στραβά από το απόγευμα προσπαθώ να φτιάξω όσο πιο καλά μπορώ ένα μοτιφάκι για το λαιμό με τη σαΐτα μου. Παρεμπιπτόντως χάρηκα πολύ όταν είδα πως η Kate έχει ήδη πάρει μια σαΐτα και κάνει εξάσκηση κι εκείνη. Καλό κουράγιο Kate.
Αρχικά ξεκίνησα με αυτό το πετρόλ χρώμα.
Όμως επειδή έχω και το ανικανοποίητο μέσα μου, το άφησα στην άκρη. Έκανα ένα τσιγάρο και συνέχισα με αυτό το δίχρωμο μουλινέ της DMC. Δεν μπορώ να κρατηθώ μέχρι αύριο να σας το δείξω. 
Αυτό το αποτέλεσμα είχα! Πήρε επιτέλους ένα σχήμα. Όμως η εξάσκηση δεν σταματά. Το συγκεκριμένο είναι σχέδιο για πρωτάρηδες. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου.
Καλό σας βράδυ και όνειρα γλυκά!

17 comments:

  1. Κι εγώ που ξενυχτώ, δεν κρατιέμαι να σου πώ ότι είναι πανέμορφο το μοτίφ που έφτιαξες - το ίδιο και το πετρόλ.
    Άντε και εις ανώτερα....αφού το πήρες έτσι ζεστά, είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξεις υπέροχα πράγματα με την σαϊτα σου.
    Καλό ξημέρωμα!!!

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα Καλυψώ μου!
    Από την προηγούμενη ανάρτηση σου είδα αυτά τα πολύ όμορφα πλεκτά και πραγματικά ενθουσιάστηκα! Είναι εξαιρετικά.. χαράς το κουράγιο σου! Είναι τα λατρεμένα μου και μου θύμισαν την μανούλα μου που κι αυτή είχε κάνει κάποια μικρά πλεκτά που δεν γνώριζα την τεχνική τους, μέχρι που είδα τα δικά σου ;)
    Καλή συνέχεια και μπράβο σου!

    ReplyDelete
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

    ReplyDelete
  4. Καλά κάνεις και δεν κρατιέσαι...είναι πολύ όμορφο αυτό που έφτιαξες...δεν κατάλαβα βέβαια πως, αλλά δεν χρειάζεται,το σημαντικό είναι πως εσύ και κατάλαβες και θα συνεχίσεις!Τα φιλιά μου.

    ReplyDelete
  5. Σχέδιο για πρωτάρηδες;; Εμένα μου φαίνεται βουνό, πως φτιάχνεται;
    Το αποτέλεσμα πάντως είναι πανέμορφο, αλήθεια!!
    Μπράβο Kalypso

    ReplyDelete
  6. τέλεια!!
    και εγώ στην εξάσκηση είμαι
    έχεις βρει κάπου που να έχει tutorials?βρήκα μόνο τα βασικά βήματα...

    ReplyDelete
  7. Βάλσαμο τα λογάκια σας. Σας ευχαριστώ πολύ! Chris τα μαθήματα τα παρακολουθώ στο youtube. Πάτα frivolite στο κανάλι του χρήστη kcabrera74. Καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  8. Συγνώμη αλλά αν αυτό το σχέδιο είναι για αρχάριους πως είναι αυτά για τους προχωρημένους?
    Ε, και μην καπνίζεις, κρίμα είσαι!

    ReplyDelete
  9. Καλυψώ τέλειο είναι!!!
    Εγω είμαι ακόμα στην αρχή αρχή.. μετρώ κόμπους!!
    Αλλά παίρνω θάρρος και ελπίζω να έχω και εγώ κάτι όμορφο να μοιραστώ μαζί σας σύντομα!!
    Μα τι έμπνευση μου έδωσες!!
    Να σαι καλά και σε ευχαριστώ :)

    ReplyDelete
  10. Μου θυμίζεις κάτι παιδάκια που επιτέλους απέκτησαν το παιχνίδι των ονείρων τους και δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο. Το δικό σου παιχνίδι όμως έχει και υπέροχα αποτελέσματα. Καλή δημιουργική συνέχεια.

    ReplyDelete
  11. Πολύ όμορφο!!!Τι τέλεια τεχνική είναι αυτή!!

    ReplyDelete
  12. τι δεν κρατιεσαι κοριτσι ..μας εκανες αλοιφη..ειναι πανεμορφα..το πετρολειναι ονειρο.. και το διχρωμο..τελοια..για να παω να δω..σε φιλω..περιμενουμε το ολοκληρωμενο..καλη συνεχεια..

    ReplyDelete
  13. Kate μη νομίζεις πως απέχεις πολύ από αυτό το στάδιο. Υπομονή θέλει! Φιλιά σε όλες σας.

    ReplyDelete
  14. Θέλω κι εγώ! Από πού να πάρω τη σαίτα πώς θα ξεκινήσω τι κλωστή χρειάζεται έχει κάποια σχέση με τη δαντέλα που γίνεται με τη βελόνα άλλο πράγμα είναι αυτό? Γιατί μου την ανάβεις έτσι! δεν θέλω και πολύ και επειδή το σύνδρομο της μαθήτριας δεν φεύγει πριν το θάνατο πες μου εδώ και τώρα πώς θα ξεκινήσω!

    ReplyDelete
  15. Γλυκιά μου Jenny. Τη σαίτα θα τη βρεις σε μαγαζιά με είδη κεντήματος πλεξίματος. Όσον αφορά τα μαθήματα, όπως είπα και στην Chris, παρακολουθώ στο youtube το κανάλι του χρήστη kcabrera74. Ελπίζω να σε βοήθησα!

    ReplyDelete
  16. Αφού μου απάντησες και θα βρω σαίτα πέρνα όποτε ευκαιρείς από το σπιτάκι μου να παίξουμε ένα παιχνιδάκι.....χι χι χι Μπράβο Καλυψώ...

    ReplyDelete
  17. Να πω ξανά που το βρίσκεις το κουράγιο?Συμφωνώ και εγώ αν αυτά είναι για αρχάριους για προχωρήμένους μπλέκεις τα χέρια σου?χαχα.Είναι πολύ όμορφα.Μπράβο σου.Μην μας ακους και συνέχισε.!!!

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια