Friday, January 27, 2012

Δε βαριέσαι αδελφέ!

Ναι βρε κορίτσια, έχω σκυλοβαρεθεί τη ζωή μου. Βαριέμαι να σκουπίζω, σφουγγαρίζω, σιδερώνω κ.λ.π. και την επόμενη ώρα να βλέπω πως πάλι πρέπει να σκουπίσω, σφουγγαρίσω, σιδερώσω κ.λ.π. Ευτυχώς που έχω οικογένεια γιατί αλλιώς σίγουρα θα είχα πεινάσει, καθώς ούτε η μαγειρική είναι το φόρτε μου παρόλο που ο Γιάννης λέει ότι μαγειρεύω ωραία! Ελπίζω να είναι η περίοδος ζαβή και όχι εγώ. Θα ήταν ωραία να πήγαινα ένα ταξίδι, έστω Σαββατοκύριακο, και η Πάρνηθα δε με χαλάει, όλο και κάποιο motel θα υπάρχει εκεί πάνω. Μόνη μου, με παρέα... Σίγουρα χωρίς παιδιά. Όμως στην προοπτική ότι αυτό δεν έρχεται σύντομα, παθαίνω νευρικό κλονισμό.
Χαμένη από τις αναρτήσεις αλλά παρούσα στα σπιτάκια σας για να παίρνω κουράγιο.
Πόσα βράδια είπα "θα βάλω τα παιδιά για ύπνο και βουρ για πλέξιμο". Ναι καλά... πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο ... του πονεί, με το συμπάθιο κιόλας! Αλλά μετά από όλη την ταλαίπωρη μέρα και αφού πια στο σπίτι κυριαρχούσε περίπου η απόλυτη ησυχία, ακουμπούσα στον καναπέ και τέλος! Θέλω να πιστεύω πως δεν είμαι η μόνη! Σίγουρα κάποιο κοριτσάκι από εσάς θα έχει περάσει τα ίδια. Ε ε ! με το χέρι στην καρδιά για πείτε!
Ανασκουμπώθηκα λοιπόν εχτές και κατάφερα επιτέλους να τελειώσω αυτά τα έρμα παπουτσάκια.
Λένε (και το πιστεύω) πως η ζωή αρχίζει στα σαράντα. Έχω δηλαδή ακόμα επτά χρόνια φαγούρα. Τουλάχιστον εύχομαι σε αυτά τα χρόνια να έχω κάνει την προθέρμανσή μου!
Καλό σας βράδυ.

12 comments:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ....ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

    ReplyDelete
  2. Όλες οι μανούλες στην ίδια κατάσταση!
    Ευτυχώς όμως τα παιδικά χαμόγελα φτιάχνουν πάντα τη διάθεση!!
    Και που θα πάει, θα έρθει καιρός και για τα ταξίδια!!
    Φιλιά πολλά!
    (υπέροχα τα παπουτσάκια!!)

    ReplyDelete
  3. Εεεεε εγώ τι να πω; Τα είπα και τα διάβασες! Όσο για τις δουλειές του σπιτιού, άστα... Κάθε μέρα τα ίδια λέω, βαρέθηκα!
    Καλό και ξεκούραστο ΣΚ

    ReplyDelete
  4. ολες καπως ετσι ειμαστε παρηγορησου!!

    ReplyDelete
  5. αντε κοριτσι ψηλα το κεφαλι..μην γογγιζεις..δοξα το Θεο να λεμαι που ειμαστε καλα..πολυ ομορφα τα παπουσακια..που λεει και η κορη μου..καλο σ.β..πολλα φιλια

    ReplyDelete
  6. Σίγουρα ΔΕΝ είσαι η μόνη! Εσύ και..όλο το bloggοχωριό (ή, σχεδόν, όλο!) μαζί σου!!!!!! Πολύ όμορφα τα παπουτσάκια σου!!! Καλό και..ξεκούραστο Σ/Κ!

    ReplyDelete
  7. Καλά είναι σαν να τα έχω γράψει η ίδια. Αλλά ακριβώς... Όμορφα τα παντοφλάκια.

    ReplyDelete
  8. Το να είσαι η Σβετλάνα του σπιτιού σου, είναι η δουλειά σου. Το να είσαι μάνα στα παιδιά σου είναι καθήκον. Το να είσαι σύντροφος στο σύζυγό σου είναι απαραίτητο.Το να είσαι ονειροπόλα για τον εαυτό σου είναι ανάγκη γλυκιά μου και πίστεψέ με γιαυτό κάνω τις επισκέψεις μου και τις αναρτήσεις μου τις μικρές ώρες ...γιατί τότε τους παρκάρω για ύπνο και είμαι επιτέλους εγώ με παρέα τον εαυτό μου και εσάς...Θα ήθελα παρόλα αυτά να πάω ένα ταξίδι στην Ισλανδία , βόρεια τότε που εμεις έχουμε άνοιξη κι εκεί είναι θαύμα...Κι εγώ μαζί σου ...Φιλιά.

    ReplyDelete
  9. Αχ βρε κορίτσια, τι καλά που σας έχω παρεούλα. Και jenny συμφωνώ με αυτά που λες, όμως χάνεται η αστερόσκονη κι άντε να τη μαζέψεις!!! Φιλάκια

    ReplyDelete
  10. Tελικά όλοι μια από τα ίδια?!
    Υπομονή , πού θα πάει θα περάσει αυτή η φάση..

    ReplyDelete
  11. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Καλυψώ μου! Μοιραζόμαστε ένα όμορφο βραβείο σήμερα!

    ReplyDelete
  12. Μπόρα είναι θα περάσει,υπομονή και όλα θα γίνουν,ακόμα και το ταξίδι,γιατί όχι?

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια