Wednesday, January 4, 2012

Λεμονάκι μυρωδάτο!


Καλησπέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας! Η ρήξη συνδέσμου βαίνει καλώς και όπως είπε η Anastasia, το ξόρκισα το κακό για το 2012!... Στα δικά μας τωωωώρα.Πάντα με γοήτευε το origami, η τεχνική δηλαδή του διπλώματος του χαρτιού. Ποτέ όμως δεν θα φανταζόμουν ότι θα μπορούσε αυτό να γίνει και τρισδιάστατο! Ψάχνοντας λοιπόν πρωτότυπες κατασκευές για την βάπτιση της κόρης μου και καθώς το θέμα κατά 99,9% θα είναι το λεμόνι, έπεσα πάνω σε αυτά τα λεμονάκια κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από χαρτί. Εεε λοιπόν αν έχετε χρόνο για σκότωμα, για να διπλώσετε τα χαρτάκια όπως μας δείχνει το κορίτσι εδώ, τότε θα έχετε κι εσείς ένα τέτοιο λεμονάκι δείτε τις οδηγίες βήμα βήμα εδώ.
Πραγματικά δεν είναι καθόλου δύσκολο. Η μόνη δυσκολία είναι να βρεις χρόνο για να φτιάξεις τα τριγωνάκια με το χαρτί. Υπομονή κι επιμονή. Τίποτε άλλο!
Και άντε να φτιάξεις ένα, πάει καλά. Τι θα κάνω που θέλω να φτιάξω πιατέλες με λεμόνια για τη διακόσμηση των τραπεζιών; Μήπως να το ξανασκεφτόμουν; Η μήπως μέχρι τον Απρίλη που θα γίνει η βάπτιση βάλω μπρος από τώρα; Τι να πω, κάτι ιδέες που έχω όμως :-) Φιλιά πολλά!!!

7 comments:

  1. Καλά, εντάξει οι άνθρωποι είναι απίθανοι. Θα σου το πρότεινα ,αν η βάφτιση ήταν για του χρόνου. Έτσι θα προλάβαινες.

    ReplyDelete
  2. Τέλειο όμως?!?! Θα το δείξω στον αδερφό μου που έχει τρέλα με τα origami!

    ReplyDelete
  3. Καλυψώ καλή χρονιά!!!! Μέχρι τον Απρίλιο έχεις αρκετό καιρό...ξεκίνα όμως από τώρα!!! Βάλε πρόγραμμα να κάνεις δυο τρια την ημερά ...είπα πολλά;;;; οκ, ακόμα και ένα να κάνεις την ημέρα είναι 120 λεμόνια...πόσα πια θα χρειαστούν;;;;

    ReplyDelete
  4. Αχ, τι μας κάνεις, τι μας κάνεις... Πάλι νέες ιδέες βάζεις στο μυαλό μου, είναι καταπληκτικό!

    Εμμμ... δεν αρχίζεις σιγά-σιγά από τώρα αν θέλεις να τα κάνεις για τον Απρίλιο; Έτσι θα μπορέσεις να του πάρεις και το κολάι νωρίς, να πετάνε τα χέρια σου μετά ;ο)

    Ελπίζω να είσαι καλύτερα!

    ReplyDelete
  5. Καλώς σε βρήκα κι εγώ Καλυψώ μου!Διάβασα για το ατύχημα που είχες,ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα!
    Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!

    ReplyDelete
  6. καλημερα κοριτσι..καλη βδομαδα να'χουμε..ειναι πανεμορφο σαν κατασκευη..αλλα ξεκινατα απο τωρα δυο δυο καθε μερα..καλη συνεχεια..φιλια πολλα

    ReplyDelete
  7. πάρα πολύ όμορφο!φαίνεται πολύ δύσκολο να το κάνει κανείς!!πολλά φιλάκια!!

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια