Monday, January 9, 2012

βραχιόλι με κρυσταλλάκια Τσεχίας και baroque swarovski μαργαριτάρι

Πάει καιρός που τελευταία φορά έπιασα τις χάντρες μου. Βλέπετε, είχα πέσει με τα μούτρα στο βελονάκι! Αφορμή στάθηκε η φίλη Μάγδα που είχε τα γενέθλιά της. Κι έτσι τελευταία στιγμή, δεν αγχώθηκα καθόλου για το δωράκι της.
Πως μου αρέσει όταν μπορείς να φτιάχνεις χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα. Χωρίς άγχος, με ελάχιστο κόστος, δίχως επιδρομές στα μαγαζιά. Αλλά με πολύ αγάπη, μεράκι και φαντασία.
Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς. Χαιρετώ τα καλά κορίτσια της blogoγειτονιάς.
Καλημεεεέρα!!!

10 comments:

  1. Ναι ναι μας αρέσει πολύ . Όμορφα χρώματα.

    ReplyDelete
  2. Πολύ όμορφο το βραχιολάκι σου! Σίγουρα θα το χαίρεται η φιλεναδίτσα σου! Και ναι, είναι πολύ όμορφα να φτιάχνεις μόνος τα δώρα που θα προσφέρεις...! Φιλάκια πολλά!!!

    ReplyDelete
  3. Πάρα πολύ μας αρέσει!
    Να ναι όλη η χρονιά χαρούμενη και δημιουργική!
    Φιλιά πολλα!

    ReplyDelete
  4. Καλη χρονια με υγεια και αγαπη!!!Συγνωμη που καθυστερησα να σου απαντησω!!!!Χαρηκα πολυ που θα ανταλαξω μαζι σου το δωρακι γιατι μου αρεσουν οι εκπληξεις!!!!!!Το mail μου ειναι katrinak8689@gmail.com Να εισαι καλα και ευχαριστωωωω!!!!!

    ReplyDelete
  5. Επιτέλους Καλυψώ μου σε βρήκα!!!Εκτός και αν κάνω λάθος!!Σε βρήκα τελείως τυχαία από την φωτό (κιούπι πήλινο)!!
    Γράφηκες σαν αναγνώστρια στο μπλογκ μου σαν kalypso vihou .Μπαίνοντας από κεί δεν αναφαίρεται ο σύνδεσμος με το μπλογκ σου και αντε να μπορέσει κανείς να σε βρεί.Μπήκα σε πολλά πιθανά ονόματα αλλά μάται,δεν έβρισκα καμία Καλυψώ.Σε βρήκα όμως από σχόλιο σε άλλο μπλογκ και επειδή θυμόμουνα την φωτό σου μπήκα και βρήκα μία καλυψώ !!Αρα έχεις δύο προφίλ το καλυψώ @ to kalypso Vihou.Πρόσθεσε λοιπόν και στο δεύτερο προφίλ τον σύνδεσμο του μπλογκ,για να σε βρίσκουν.Στην απάντηση του σχολίου ζήτησα βοήθεια και από τις φίλες μήπως ξέρουν το μπλογκ σου.Χαίρομαι λοιπόν που ανταμώσαμε και απ' ότι βλέπω το σπιτάκι σου είναι υπέροχο και εξαιρετικά ενδιαφέρον!!!Καλή εβδομάδα και συγγνώμην για την κατάχρηση του χώρου!!

    ReplyDelete
  6. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΟΥ!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ!!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ReplyDelete
  7. Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καθώς είμαι και ολίγον τι άσχετη με τον blogger και κάνω ρυθμίσεις στα τυφλά. Διέγραψα το ένα προφίλ και κράτησα το καλυψώ! Ελπίζω να είναι εντάξει τώρα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

    ReplyDelete
  8. Καλυψώ μου μπράβο! Σύμπτωση! αύριο έχει γεννέθλια η δική μου φίλη Μάγδα και πριν κάνω την καθιερωμένη μου επίσκεψη στο μαζαζί που είδα κάτι και μου άρεσε για εκείνη θα δοκιμάσω το βραχιόλι σου ...Συμφωνώ μαζί σου το να κάνεις κάτι από καρδιάς είναι σαφώς ανώτερο και θα το χαρεί και η ίδια της περισσότερο...

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια