Thursday, December 1, 2011

Και η τυχερή είναι...

Είμαι τοοοόσο χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη που με τιμήσατε! Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμμετοχές, για τα όμορφα σχόλιά σας και για τα πρωτότυπα ονόματα που δώσατε στον μικρό μου άγγελο. Βέβαια κάνα δυο κοριτσάκια μου έδωσαν το ελεύθερο να ονομάσω τον άγγελο η ίδια. Έτσι λοιπόν θα δώσω το παρολίγον όνομα της (αβάφτιστης ακόμα) κόρης μου.
Τρεις γενιές πίσω, γνώρισα την προγιαγιά μου και έχω μια αμυδρή ανάμνηση από εκείνη να με κρατάει στα πόδια της. Είχε πέντε κόρες κι έναν γιο. Όλες, εκτός της μιας κόρης και του γιου που μείνανε άτεκνοι, κάνανε αγόρια. Έτσι το όνομα δεν ακούστηκε. Γοητεύτηκα πολύ σκεπτόμενη τη χαρά που θα έδινα στις τρεις εν ζωή κόρες της. Στα σημερινά δεδομένα όμως η λογοκρισία και οι ενστάσεις ήταν έντονες. Και τι δεν άκουσα όταν εξέφρασα την επιθυμία να ονομάσω τη μικρή μου Μαρουσώ. Έτσι, έδωσα ελεύθερο την επιλογή να κάνει η νονά και φυσικά δεν μου έδωσε χάρη. Το δικό μου αγγελάκι λοιπόν που είναι γένους θηλυκού το λένε Μαρουσώ.
Με τα πολλά όμως κόντεψα να ξεχαστώ... Έχουμε κλήρωση κορίτσια! Η διαδικασία γνωστή.

Ονόματα σε χαρτί, κόβουμε, τυλίγουμε, ανακατεύουμε καιιιιιι καλή επιτυχία.
Η τυχερούλα είναι η...
Η μικρή Aggelina της kate θα ταξιδέψει κάπου στην Αθήνα. Συγχαρητήρια καλή μου. Εύχομαι να φτάσει σε σένα και να σου φέρει υγεία και όμορφες στιγμές. Περιμένω στοιχεία αποστολής!
Μακάρι να μπορούσα να στείλω και στις 28 συμμετοχές έναν άγγελο. Πραγματικά δεν περίμενα τόση μεγάλη ανταπόκριση. Το σίγουρο είναι πως σε λίγο καιρό (αν δώσει ο θεός να φτάσω 100 αναγνώστες) θα υπάρξει κι άλλο giveaway! Σας ευχαριστώ και πάλι. Τα λέμε σύντομα...

4 comments:

  1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Αυτός ο μικρός άγγελος θα έχει πάντα τη θέση του ψηλά στο χριστουγεννιατικό μου δένδρο!

    ReplyDelete
  2. Συγχαρητήρια στην τυχερή και είμαι σίγουρη πως θα προσέχει την Μαρουσώ σου σαν δικό της αγγελάκι! Αχ την καλή σου την γιαγιάκα...
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  3. κρίμα.... :( δεν πειράζει! την επόμενη φορά! πέρνα και από εμένα!! κερνάω! ^^ καλό μήνα!

    ReplyDelete
  4. Καλό Μήνα και συγχαρητήρια στήν τυχερή!!!!! Έυχομαι να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!!!!
    Φιλιά!!! :ο))

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια