Friday, May 11, 2012

Γεια σας κορίτσια,
Μέρες τώρα ήθελα να "ανεβάσω" αυτή την ανάρτηση, αλλά κάτι οι καιροί που είναι περίεργοι και σκοτεινοί, κάτι οι ετοιμασίες βάφτισης της Αναστασίας, δεν μου άφηναν περιθώριο για σκέψη. 
Είμαι χαρούμενη που θα "φωτιστεί" το παιδάκι μου, όμως κάπου πίσω στο μυαλό μου με λυπεί αυτό το μπάχαλο που συμβαίνει στη χώρα μου. Καμιά φορά βάζω στο μυαλό μου τα πιο ακραία και τραγικά σενάρια για το που μπορεί να οδηγηθούμε. Κι επειδή με τρελαίνει όλο αυτό, ρίχνω πάνω μου ένα πέπλο αδιαφορίας που μερικές φορές εξοργίζει τους άλλους. Μακάρι να βρεθεί κάποιος που να διαλέξει το δρόμο της Αρετής και όχι της Κακίας. 
Αλήθεια αυτοί οι πολιτικοί γιατί δεν θέλουν να μείνει η φήμη τους στην ιστορία ως μεγάλοι ηγέτες, προοδευτικοί και πρωτοπόροι; Μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να διψάει τόοοοοσο πολύ για χρήμα! Μου φαίνεται αδιανόητο το δικαίωμα που έχουν δώσει σε ξένους να ρυθμίζουν τις ζωές μας. Μου φαίνεται αδιανόητο που μισό εκατομμύριο έδωσαν βήμα στους... ούτε που θέλω να το ξεστομίσω!
Ακμή - Παρακμή. Και είμαστε μέρος αυτής της ιστορίας που μάλλον λέει "τέρμα, ως εδώ ήταν".
Είδατε που σας λέω, κάτι τέτοια σκέφτομαι και τρέχω στη ντουλάπα για το πέπλο...


Αρκετά όμως με τα ψυχοπλακωτικά.
Έχουμε χαρές κι έτσι τουλάχιστον ξεχνιόμαστε λιγάκι! Την Κυριακή βαπτίζεται η δούλη του Θεού Αναστασία. Θα είναι μια όμορφη τελετή με λίγους συγγενείς και πολλούς καλούς φίλους.
Επίσης ένα βραβείο από τη Τζένη με περιμένει πολύ καιρό.
Τζενάκι σ' ευχαριστώ πολύ. Που με σκέφτεσαι και που είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος!
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση καλό σας βράδυ!

4 comments:

  1. Να'ναι γερή και καλότυχη η μικρή Αναστασία!!

    ReplyDelete
  2. Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου.!!!!Πάντα τυχερή και ευτυχισμένη.!!!!
    Όλοι σε μια τέτοια κατάσταση είμαστε.Και όλοι ευχόμαστε για το καλύτερο,γι'αυτό και έχουμε την "γειτονιά μας" για να χαμογελάμε.Και τις δημιουργίες μας βεβαίως βεβαίως.!!!!Φιλιά.

    ReplyDelete
  3. Να σας ζήσει η νεοφώτιστη κουκλίτσα.
    Με υγεία, χαρά και ευτυχία μεγάλη να είναι η ζωή της.
    Να μάστε όλοι καλά!
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  4. Καλυψώ με το καλό να βαφτιστεί η μικρουλά σου. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι τις καλύτερες μέρες των παιδιών μας τις περνάμε με αυτό το σφίξιμο στο στομάχι, που δεν μας αφήνει να τις ευχαριστηθούμε στο 100%...Για μια μέρα, μην σκεφτείς τίποτα απολύτως...φρόντισε να ζήσεις στο έπακρο την Κυριακή....και από Δευτέρα έχει ο Θεός...Καλά να περάσετε!!!!!!!!! Περιμένουμε φωτογραφίες

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια