Monday, February 20, 2012

Χάθηκα κοριτσάκια μου!

Γεια σας και πάλι γεια σας.
Αχ βρε κορίτσια μου, τι έχω πάθει; Μήπως είναι ο χειμώνας; μήπως είναι η κρίση; μήπως τα έχω φορτώσει στον κόκκορα; Ό,τι και να είναι, ένα είναι το συμπέρασμα. Το χέρι δεν δουλεύει με τίποτα. Βέβαια με κάτι ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό, για το οποίο θα σας μιλήσω σε μια άλλη ανάρτηση. Όμως δε μου πάει η καρδιά να απέχω από τη γειτονιά μας. Γι' αυτό θα σας δείξω ένα βιτρώ που χάρισα στη μαμά μου δυο χρόνια πριν. Τώρα που το σκέφτομαι, έχω έναν ολόκληρο χρόνο να πιάσω τα εργαλεία μου. Τι κρίμα. Περιμένω να μεγαλώσουν λίγο τα βλαστάρια μου καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο για αυτά. Θυμάμαι το περασμένο καλοκαίρι, στις διακοπές τον Γιώργο μου τριών χρόνων τότε, να θέλει να κόψει γυαλάκια να φτιάξει βιτρώ. Αρκέστηκε στο να κόβει ευθείες με την πένσα μέχρι που ο παππούς τον πήγε στον Άη Θανάση να χτυπήσει την καμπάνα. Βλέπετε τα παιδάκια ξεχνάνε πολύ γρήγορα μόλις παρουσιαστεί κάτι πιο δελεαστικό. Τώρα είναι τα δύσκολα που θέλει να μάθει να "πλέγκει". Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!
Σας αφήνω κοριτσάκια μου με πολλούς πατριωτικούς χαιρετισμούς. Καλό σας βράδυ!!!

4 comments:

  1. καλημερα..εμεις δεν περναμε κριση κοριτσι..οτι εχουμε το δειχνουμε..ειμαστε ανοιχτα χαρτια..θα σου περασει..πανω κατω ολες ετσι ειμαστε..καλη συνεχεια..σε φιλω..

    ReplyDelete
  2. Μην ανησυχεις, θα σου περάσει. Μετά την βροχή βγαίνει ο ήλιος, μετά την ανηφόρα είναι η κατηφόρα.

    ReplyDelete
  3. Πολύ χαίρομαι χαρά μου που δεν πάει το χέρι σου με τίποτα! Όταν δεν πάει το χέρι μας, πάει το μυαλό μας! έτσι λέω εγώ. Και να δεις που όταν θα πάει το χέρι σου θα κάνεις πράξη ό,τι σου πέρασε από το μυαλό και ακόμη περισσότερο! Κλείσε τα μάτια, πάρε μια βαθιά ανάσα κοίτα στα μάτια τα αγγελουδάκια σου και πες σήμερα είμαι πιο όμορφη, πιο έξυπνη, πιο κεφάτη και η αγαπημένη του Θεού. άρα όλα καλά . Το καλό πρέπει να το ψαρέψεις με το καλό ως δόλωμα! Μ΄ αρέσεις πολύ. Μη χάνεσαι γιατί σ΄ αγαπάμε...

    ReplyDelete
  4. Όλοι κάποιες στιγμές θέλουμε να χανόμαστε, σαν την Ελλάδα, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά. Καλή συνέχεια.

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια