Sunday, November 20, 2011

Κι άλλα παπουτσάκια...

Γεια σου μπλογκογειτονιά!
Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που περνάνε από το σπιτάκι μου και αφήνουν το γλυκό τους σχόλιο στο πρώτο μου giveaway. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μέχρι τις 30 Νοεμβρίου εδώ.
Ας πάμε όμως στα δικά μας... 
Έχω πάθει μια μανία με τα bebe παπουτσάκια, όλο πλέκω, ξηλώνω, ξαναπλέκω, μετράω... κάθομαι ώρες ατέλειωτες για να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο τέλος, όχι πάντα, ένα χαμόγελο με ανταμείβει (το δικό μου εννοείται!).
Και μη νομίζετε πως είμαι κανένα ψώνιο. Ίσα ίσα που η αυτοπεποίθηση παίρνει την κατιούσα σε εμένα. Απλά είμαι περήφανη γιατί είμαι αυτοδίδακτη και μέσα σε λίγο καιρό μπορώ να πω πως έφυγα από το επίπεδο του πρωτάρη. Η μαμά μου από την άλλη, τρίβει τα μάτια της... Κάποια κορίτσια μου γράψανε πως θέλουν να μάθουν κι εκείνες βελονάκι. Λοιπόν κορίτσια, το you tube ανα χείρας, βελονάκι και μαλλί! Τολμήστε το, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Επίσης κάτι που προσπαθώ να περάσω και στον τριών χρονών γιο μου... "Μπορείς να κάνεις τα πάντα, αρκεί να το πιστέψεις" Φιλιά πολλά

15 comments:

  1. Πολύ χάρηκα που βρήκα το blog σου... Σε λίγους μήνες θα γίνω δύο φορές θεία και τα παπουτσάκια που φτιάχνεις είναι τρομερή έμπνευση!

    ReplyDelete
  2. Είναι φανταστικά!!! Αυτοδίδακτη και κάνεις τόσο ωραία δουλειά? Δυο φορές συγχαρητήρια!!! Τυχερά τα ποδαράκια που θα τα φορέσουν! (Και πολύ σωστά τα λες του γιου σου!) Τρέχω να λάβω μέρος στο giveaway σου! Πολλά φιλάκια Καλυψώ μου!

    ReplyDelete
  3. Τι γλυκούλια που είναι αυτά τα παπουτσάκια!!!
    :-)))))

    ReplyDelete
  4. Είναι υπέροχα ...αυτοδίδακτη???μπράβο σου!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Είναι φοβερά τα παπουτσάκια!!
    Σου αξίζουν πολλά μπράβο!!Είδες τι κάνει η θέληση;;

    ReplyDelete
  6. Είναι τέλεια τέλεια!!!!!!!!!!!!Και τα παπουτσάκια και το αγγελάκι!!!Νομίζω πως έχεις ξεφύγει πολύ από το στάδιο του πρωτάρη!!!!Καλώς σε βρήκα!Θα τα λέμε φιλιά.

    ReplyDelete
  7. Eιναι πανέμορφα τα παπουτσάκια!!! Μπράβο Καλυψώ!! Τώρα με την καινούργια μου αγάπη... το scrapbooking, εχω αφήσει το πλέξιμο...

    ReplyDelete
  8. Γειά σου Καλυψώ!! :ο)
    Είδα το banner για το giveaway σου στο blog της Marie και μπήκα αμέσως γιατί το πλεκτό αγγελάκι σου είναι τέλειο!!!!! Αυτά τα μπεμπέ παπουτσάκια σου με έχουν ξετρελάνει!!!! Μπράβο σου!!!!! Είναι πανέμορφα!!!Πλέκω κι εγώ με βελονάκι και λίγο με βελόνες!!!! Αυτοδίδακτη κι εγώ!!! Κόλλησα με τα σκουφάκια που μου αρέσουν πολύ και ήθελα να φτιάχνω τα δικά μου!! Έχω να πλέξω εδώ και μήνες και λέω να αρχίσω κάτι!!! Αχ! θελω κι εγώ να φτιάξω μπεμπέ παπουτσάκια!!!! Είναι τόσο γλυκά!!!!!!
    Σε ζάλισα!!! Πολύ χάρηκα που βρήκα το blog σου!!!!
    Πάω να πάρω μέρος στο giveaway σου...αφου σκεφτώ όνομα για το αγγελάκι!!!!
    Να είσαι καλά!!! Καληνύχτα!! :ο)

    ReplyDelete
  9. Καλως σε βρηκα! Ειναι τοσο ομορφα!!
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΡΧΗ. Μονο γαιτανακι ξερω!

    ReplyDelete
  10. Γειά σου Καλυψώ!
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που βρεθήκαμε. Πολύ ωραία τα παπουτσάκια!
    Χριστίνα
    http://www.fauxbilicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Είναι πανέμορφα..κι εγώ ξεκίνησα πριν από λίγο καιρό..δεν είναι τόσο δύσκολο όντως..καλώς σε βρήκα..φιλιά

    ReplyDelete
  12. Υπέροχα τα παπουτσάκια σου Καλυψώ μου με ωραίες λεπτομέρειες!!!Μπράβο που είσαι αυτοδίδακτη και κάνεις τόσο καλή δουλειά!!!Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  13. είναι κουκλίστικα!!!
    Καλο βράδυ!!

    ReplyDelete
  14. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α. Δεν έχω λόγια.

    ReplyDelete
  15. τέλεια...το κοριτσάκι σου είναι μια γλυκα και έχει μια χρυσοχέρα μαμά...καλώς σε βρήκα...φιλιά!!

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια