Saturday, October 29, 2011

Και μια καπνοθήκη μόνο για fans!

Γεια σας και πάλι,
Αν θυμάστε η πρώτη μου απόπειρα για καπνοθήκη εδώ για μένα δεν ήταν και τόσο σπουδαία. Έκπληκτη όμως συνειδητοποίησα ότι η απήχηση της ανάρτησης ήταν μεγάλη. Από τότε έχω κάνα δυο στα σκαριά, όμως ακόμα δεν τις έχω τελειώσει. Ωστόσο ένας καλός φίλος, τρελαμένος με το συγκρότημα Μano Negra (να φανταστείτε μέχρι και ισπανικά έμαθε για να καταλαβαίνει τους στίχους των τραγουδιών!) μου ζήτησε να του φτιάξω μια καπνοθήκη μα με τι άλλο... με το χαρακτηριστικό σήμα αυτών. Και ιδού το αποτέλεσμα... Από μεριά πλεξίματος τουλάχιστον το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ, είναι πιο στρωτή. Από την άλλη είναι και πιο... καπνοθήκη παρά πορτοφολάκι. Τώρα ότι έχει να κάνει με το μουσικό κομμάτι... Θα έλεγα πως δεν είναι και οι αγαπημένοι μου, αφού εγώ δηλώνω πιο ροκ και πιο ψυχεδέλεια γενικότερα.

Ελπίζω πως σύντομα θα έχω έτοιμες και τις άλλες. Θα χαιρόμουν πολύ να διαβάσω τα δικά σας σχόλια, μέχρι τότε σας εύχομαι ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο!!!

4 comments:

  1. Πολύ πολύ όμορφη έγινε!! Γειά στα χέρια σου!! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!

    ReplyDelete
  2. Πολύ ροκ! Πράγματι! Είναι πολύ ωραία αλλά νομίζω πως αδικείς την προηγούμενη που ήταν εξίσου όμορφη απλά...διαφορετική!! Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  3. Πραγματικά είναι πολύ ωραία! Φιλάκια!

    ReplyDelete

όμορφα λογάκια