Thursday, May 24, 2012

Μια άκαιρη ανάρτηση

Ναι, ναι καλά βλέπετε, λαμπαδίτσα η σημερινή ανάρτηση!!!
Το ξέρω πως σας ξαφνιάζω, όμως δεν μπορούσα να αρνηθώ στη Σοφία όταν λίγες μέρες πριν μου έστειλε ένα e mail, ζητώντας να φτιάξω την πρώτη λαμπάδα της μικρής Φοίβης. Θυμάστε εδώ;
Μη νομίζετε πως έχω μείνει στο Πάσχα κι ότι την Κυριακή θα σουβλίσω αρνιά, κάθε άλλο, όμως όταν οι αποστάσεις ξεφεύγουν του κανονικού μερικά πράγματα μετατίθενται για αργότερα.
Έτσι λοιπόν, ήθελα να φτιάξω κάτι πολύ όμορφο και ρομαντικό σαν πρώτη λαμπάδα της Φοίβης!
 Ένα βράδυ λοιπόν πριν την παράδοση, μου ήρθαν οι ιδέες η μία μετά την άλλη, (ευτυχώς για μένα). Από το κερί μέχρι τη συσκευασία.
 Δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά φτιάχτηκε με πολύ αγάπη
Σε ευχαριστώ  πολύ Σοφία μου και λυπάμαι που δεν βρεθήκαμε από κοντά.
 Όσο για αυτή την πεταλουδίτσα που με τόσο χάρη στόλισε τη συσκευασία μου. Αν θυμάστε τις είχα στολίσει και εδώ , στις λαμπαδίτσες που έφτιαξα για τα κουμπαράκια μου
 Θυμάστε όμως πως σας είχα υποσχεθεί πως να τις φτιάξετε;
Λοιπόν είμαι ενθουσιασμένη για το πρώτο μου video!!! Δείτε, δείτε και ελπίζω να σας αρέσει και βέβαια να είναι κατανοητό πάνω απ' όλα.

Γεια σας γλυκά μου κοριτσάκια!!!
Και μην ξεχνάτε, Λίγες μέρες μείνανε για το ανοιξιάτικο giveaway.  


Tuesday, May 15, 2012

Κάτι ροζ για τον διαγωνισμό της Vivika

Ευτυχώς πρόλαβα να πάρω μέρος κι εγώ στον όμορφο ροζ διαγωνισμό της vivika. Οι συμμετοχές θα πρέπει να συνοδεύονται με κάτι ροζ φτιαγμένο από τα χεράκια και τελειώνει στο τέλος του Μάη. Γι' αυτό όσοι δεν έχετε πάρει μέρος... τρέξτε, προλαβαίνετε!
Τώρα τελευταία παίρνει φωτιά το βελονάκι...
Βιβίκα μου όλο δικό σου. 
Νομίζω πιο ροζ δε γίνεται!!!
Ήταν ωραία η ιδέα σου για έναν πολύ ωραίο και δημιουργικό διαγωνισμό!
Κάτι τέτοια νομίζω με ξεμπλοκάρουν.
Φιλιά πολλά!
 

Friday, May 11, 2012

Γεια σας κορίτσια,
Μέρες τώρα ήθελα να "ανεβάσω" αυτή την ανάρτηση, αλλά κάτι οι καιροί που είναι περίεργοι και σκοτεινοί, κάτι οι ετοιμασίες βάφτισης της Αναστασίας, δεν μου άφηναν περιθώριο για σκέψη. 
Είμαι χαρούμενη που θα "φωτιστεί" το παιδάκι μου, όμως κάπου πίσω στο μυαλό μου με λυπεί αυτό το μπάχαλο που συμβαίνει στη χώρα μου. Καμιά φορά βάζω στο μυαλό μου τα πιο ακραία και τραγικά σενάρια για το που μπορεί να οδηγηθούμε. Κι επειδή με τρελαίνει όλο αυτό, ρίχνω πάνω μου ένα πέπλο αδιαφορίας που μερικές φορές εξοργίζει τους άλλους. Μακάρι να βρεθεί κάποιος που να διαλέξει το δρόμο της Αρετής και όχι της Κακίας. 
Αλήθεια αυτοί οι πολιτικοί γιατί δεν θέλουν να μείνει η φήμη τους στην ιστορία ως μεγάλοι ηγέτες, προοδευτικοί και πρωτοπόροι; Μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να διψάει τόοοοοσο πολύ για χρήμα! Μου φαίνεται αδιανόητο το δικαίωμα που έχουν δώσει σε ξένους να ρυθμίζουν τις ζωές μας. Μου φαίνεται αδιανόητο που μισό εκατομμύριο έδωσαν βήμα στους... ούτε που θέλω να το ξεστομίσω!
Ακμή - Παρακμή. Και είμαστε μέρος αυτής της ιστορίας που μάλλον λέει "τέρμα, ως εδώ ήταν".
Είδατε που σας λέω, κάτι τέτοια σκέφτομαι και τρέχω στη ντουλάπα για το πέπλο...


Αρκετά όμως με τα ψυχοπλακωτικά.
Έχουμε χαρές κι έτσι τουλάχιστον ξεχνιόμαστε λιγάκι! Την Κυριακή βαπτίζεται η δούλη του Θεού Αναστασία. Θα είναι μια όμορφη τελετή με λίγους συγγενείς και πολλούς καλούς φίλους.
Επίσης ένα βραβείο από τη Τζένη με περιμένει πολύ καιρό.
Τζενάκι σ' ευχαριστώ πολύ. Που με σκέφτεσαι και που είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος!
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση καλό σας βράδυ!